Juich onze sporters toe in het heetst van de strijd

Ben jij een fanatieke supporter van TeamNL? En wil jij de Olympische Spelen van Tokyo alvast ervaren? Doe mee aan het project ‘Toeschouwers tijdens de Olympische Spelen – In het heetst van de strijd’.

De afdeling Fysiologie van het Radboudumc gaat onderzoeken hoe Oranje-supporters reageren op het Tokyo klimaat. De combinatie van een hoge temperatuur en een hoge luchtvochtigheid is niet alleen uitdagend voor sporters, maar mogelijk ook voor supporters.

Wat houdt deelname in?

U wordt eenmalig in de klimaatkamer van Sportcentrum Papendal verwacht. Hier zal u, samen met andere Oranje-supporters, een spannende voetbalwedstrijd bekijken in omstandigheden gelijk aan de Olympische Spelen in Tokyo. Tijdens de wedstrijd meten we uw lichaamstemperatuur, huidtemperatuur, hartslag, bloeddruk, vochtbalans, en zullen we u vragen hoe u de omstandigheden ervaart. Dit bezoek duurt 4 uur en zal plaatsvinden op 13, 14, 20, 21 27 of 28 februari van 13:00 tot 17:00. Eventueel, mocht het nodig zijn, kunnen op dezelfde data ook in de avonden metingen worden gepland.

Geïnteresseerd en benieuwd naar de voorbereiding, precieze invulling van het project en wat het u en ons oplevert? Bekijk de uitgebreide informatiebrief op de website van Raboudumc.